12 komentarzy

  1. Magdalena
    13 lutego 2018

    naleśniki z cydrem? Bosko 🙂

  2. Magda
    14 lutego 2018

    Takich naleśników jeszcze nie jadłam, bardzo ciekawy pomysł 🙂

  3. marcepanowy kącik
    14 lutego 2018

    Naleśniki mogę jeść codziennie 🙂

  4. Salvador Dali
    14 lutego 2018

    na cydrze? Ciekawe 🙂
    musza byc super puszyste 🙂

  5. Gotowanie…to proste !
    14 lutego 2018

    Miałam kiedyś takie zrobić jako że mężowe robi swój cydr i mam go w nadmiarze, ale odstraszył mnie zapach więc czasami tylko troszkę dolewam cydru do ciasta 😉

  6. Agnieszka Wieczorek
    14 lutego 2018

    O kurczaki! Jaki świetny pomysł 🙂 Takich naleśników nie znam, ale już mi się podobają 🙂

  7. Sosna
    14 lutego 2018

    Muszą być znakomite 😀

  8. Kobieta po 30
    15 lutego 2018

    O, super. Nie przygotowywałam na cydrze, często na wodzie mineralnej gazowanej. W ogóle zrobiłaś mi smaka na cydra 😉

  9. Ania – Fabryka Pomysłów
    15 lutego 2018

    super pomysł z tymi naleśnikami! 🙂

  10. Megly
    16 lutego 2018

    Takich nie robiłam.
    Koniecznie po przetestowania 🙂
    Bardzo ładnie wyglądają.
    Pozdrowionka serdeczne 🙂

  11. Rebecca Sharp
    17 lutego 2018

    tylko do sklepu i kupić cydr. Nie słyszałam o takiej metodzie smażenia naleśników i jestem bardzo ciekawa smaku. Chciałabym spróbować.

  12. Angelika i Monika (Candy Pandas)
    20 lutego 2018

    Taki jasne i cieniutkie <3 dawno takich nie jadłyśmy, najlepsze są z serem i dżemorem, tak klasycznie 😀

Leave a Reply

 

 

 

Back to top
mobile desktop