26 komentarzy

  1. Ania
    19 stycznia 2015

    Gulasze wszelkiej maści to moja miłość 🙂 Robi się je łatwo, a ten smak… Ehhh rozmarzyłam się 🙂

  2. Marta gotuje
    19 stycznia 2015

    Bardzo smakowicie się prezentuje 🙂

  3. Ladylaura
    19 stycznia 2015

    Bardzo apetyczny.

  4. Drink Eat Live
    19 stycznia 2015

    Wygląda rewelacyjnie i zapewne tez tak smakuje:))

  5. Angelika_Monika (Candy Pandas)
    19 stycznia 2015

    Lubimy tego typu dania, z cieciorką lub soczewicą smakowałoby nam bardziej 🙂

  6. domowacukierniaewy.blox.pl
    19 stycznia 2015

    Bardzo fajny przepis na gulasz, wypróbuję chętnie 🙂

  7. amandaricci-butikzprzepisami
    19 stycznia 2015

    Atrakcyjne danie! Kusi kolorami! Pozdrawiam! 🙂

  8. ja i moje urwisy
    19 stycznia 2015

    Ale mi ślinka cieknie…

  9. Maminka
    19 stycznia 2015

    Super pomysł! Na pewno wypróbuję :))

  10. Polowanie na zdrowie
    19 stycznia 2015

    Smacznie wygląda, przypomina trochę leczo :-).

  11. Kuchnia u Krysi
    19 stycznia 2015

    Doskonały przepis na bardzo smaczny gulasz. Świetnie go przygotowałaś, a jego kolor jest obłędny. Pysznie wygląda 🙂

  12. Krzysiek z aledrink.pl
    19 stycznia 2015

    Uwielbiam gulasze, to bardzo dobre i sycące dania.

  13. ZMajeczką w kuchni
    19 stycznia 2015

    Wygląda bardzo apetycznie, nic tylko brać łyżkę i jeść

  14. Lena B
    19 stycznia 2015

    Ja gulaszom zawszę mówię tak. Uwielbiam. A taki węgierski z chęcią muszę wypróbować :D. Wygląda smacznie.

  15. poproszę dokładkę
    20 stycznia 2015

    mm taki gulasz jest idealny na zimę, pyszności 🙂

  16. beti
    20 stycznia 2015

    Bardzo apetyczny 🙂 Będę musiała zrobić, bo lubię takie smaki 🙂

  17. Dominika
    20 stycznia 2015

    Jedno słowo: uwielbiam!

  18. Jolanta Strażyc
    20 stycznia 2015

    Wygląda bardzo apetycznie. Pozdrawiam Gosiu 🙂

  19. zjedz_mnie
    20 stycznia 2015

    Jeden, tylko jeden garnek a ileż daje możliwości 🙂

  20. Agnieszka, Dom na obcasach
    21 stycznia 2015

    Uwielbiam dania jednogarnkowe. Nie dość, że mega smaczne to jeszcze takie sycące!

  21. Natalia – Poezja Smaku
    21 stycznia 2015

    Twoj gulasz jest wyjątkowo apetyczny

  22. Marcelina
    21 stycznia 2015

    Na kolację, do tego wino, no bardzo kuszące 🙂

  23. Wasilewski
    21 stycznia 2015

    Ooo, ale jestem głodny!
    Muszę to zrobić, muszę… tylko narazie składników brak w lodówce ;p

  24. Ania
    24 stycznia 2015

    dawno nie robiłam żadnego gulaszu, pysznie 🙂

  25. Ania
    26 stycznia 2015

    Mniam, wygląda pięknie! Uwielbiam takie gulasze i akurat dziś kupiłam passatę:)

  26. kulinarny blog samanthy
    27 stycznia 2015

    Piękne kolory i niezwykle apetyczny.

Leave a Reply

 

 

 

Back to top
mobile desktop