32 komentarze

  1. Ladylaura
    12 listopada 2014

    Z chęcią bym przygotowała Twój dzisiejszy obiad Małgosiu ,jednak kaszy brak.Pysznie.

  2. Dominika
    12 listopada 2014

    Bardzo lubię pieczarki. Jaglanki w wersji obiadowej jeszcze nie jadłam 🙂

  3. ja i moje urwisy
    12 listopada 2014

    Ja pieczarki uwielbiam szczególnie na zapiekance 😉

    • napiecyku
      12 listopada 2014

      Na zapiekance również świetnie się sprawdzają 🙂

  4. Anka
    12 listopada 2014

    Jak zwykle pysznie 🙂 Jaglankę przyjmuję w każdej postaci, zwłaszcza z tak pysznym sosem pieczarkowym.

  5. Marzena
    12 listopada 2014

    Składniki które uwielbiam. Poproszę na obiadek 🙂

  6. filizanka-smakow
    12 listopada 2014

    ja z grzybków tylko pieczarki toleruję 😀

  7. Jolanta Strażyc
    12 listopada 2014

    Świetna propozycja na obiad, pysznie i zdrowo. Pozdrawiam Gosiu 🙂

  8. Marta gotuje
    12 listopada 2014

    Ja bardzo lubię pieczarki i często wykorzystuję je w swojej kuchni 🙂 Twoja propozycja wygląda bardzo kusząco i z chęcią zjadłabym taki obiadek 🙂 Pozdrawiam

  9. Marta gotuje
    12 listopada 2014

    Ja bardzo lubię pieczarki i często wykorzystuję je w swojej kuchni 🙂 Twoja propozycja wygląda bardzo kusząco i napewno by mi posmakowała 🙂 Pozdrawiam

    • napiecyku
      12 listopada 2014

      Również pozdrawiam 🙂

  10. poproszę dokładkę
    12 listopada 2014

    ależ apetycznie wygląda to danie! pycha!!

  11. Salvador Dali
    12 listopada 2014

    akurat ja doceniam.. są szybkie, są smaczne i nadają bardzo fajnego aromatu potrawą 🙂
    Super połączenie, skuszę się niedługo na takie coś 😉

  12. Łukasz
    12 listopada 2014

    Pycha! Bardzo apetycznie! Ja zazwyczaj robię takie danie z kaszą gryczaną, ale z jaglanką też musi być super 😉

  13. Ania
    12 listopada 2014

    zdrowy i szybki obiad 🙂

  14. Łucja
    12 listopada 2014

    Pyszny obiad 🙂 Jak dla mnie mięso już nie potrzebne 😀
    p.s. moja mama kupiła sobie niedawno taką samą zastawę 😀

    • napiecyku
      12 listopada 2014

      Ja mam tylko jeden talerz, wnioskując po cenie zastawa musiała być droga, ale za to jaka piękna 🙂

  15. Agnieszka, Czerwona Fasola
    13 listopada 2014

    taki obiad, to ja poproszę!

  16. Lena B
    13 listopada 2014

    Ja pieczarki uwielbiam. Zresztą grzybów nie lobię. Więc w domu idą pieczarki, a na święta to do krokietów, pierogów, i same takie uduszone. A takie dnie wygląda wspaniale, trzeba będzie wypróbować 😀

  17. kulinarny blog samanthy
    13 listopada 2014

    Swietne połączenie smakow, z kuskusem tez przepyszne byłoby.

  18. Obiad gotowy!
    13 listopada 2014

    Kasza jaglana jest najlepsza!;) właśnie lubię ją w wersji wytrawnej, na obiad -pycha!

  19. lovecoffeeandshoes
    13 listopada 2014

    A ja mam problem…każdy przepis muszę modyfikować. Karmię piersią, a mój maluszek ma skazę białkową, więc muszę unikać jak ognia wszystkiego co krowie białko zawiera.
    Ale spróbuję bez śmietanki…

  20. zjedz_mnie
    13 listopada 2014

    Bardzo zdrowo u Ciebie i w moich klimatach, super obiadek 🙂

  21. amandaricci-butikzprzepisami
    13 listopada 2014

    Smaczne i zdrowe danie i pięknie sfotografowane! 🙂

  22. Olka
    13 listopada 2014

    Ja bardzo lubię pieczarki 🙂 super danie w połączeniu z tą kaszą i jak efektownie wygląda 🙂

  23. Natalia – Poezja Smaku
    14 listopada 2014

    Pycha, jaglanka jest świetna 🙂

  24. hurghada
    14 listopada 2014

    Danie z pieczarkami to dla mnie danie udane. Uwielbiam pieczarki 🙂

    Na zdjęciach wszystko wygląda u Ciebie baaaaardzo apetycznie;)

  25. beti
    14 listopada 2014

    Lubię jaglankę i to bardzo, z pieczarkami nie jadłam.

  26. domowacukierniaewy.blox.pl
    14 listopada 2014

    Bardzo smaczna propozycja, nawet nie wiedziałam, ze pieczarki mają tyle dobrych składników w sobie 🙂

  27. Dieta moja pasja.
    14 listopada 2014

    Apetyczne danie i piękny talerz.

  28. Potravel
    18 listopada 2014

    To są moje smaki, pamiętam jak za dzieciaka babcia moja robiła takie dania i wcale mięso nie było potrzebne:) Pozdrawiam

  29. Pati
    2 grudnia 2014

    Prosto i smakowicie!

Leave a Reply

 

 

 

Back to top
mobile desktop