27 komentarzy

  1. Asia3city
    10 lipca 2014

    Ciekawy i prosty przepis, warty wypróbowania 🙂 Na zdjęciach wygląda smakowicie.

  2. simply lifetime
    10 lipca 2014

    wygląda przesmacznie, przyznam się, że nie próbowałam nigdy robić tego rodzaju zapiekanek, które mogłyby być miłą odmianą:) a czy smarujesz czymś dno naczynia, czy nie trzeba?:)

    • napiecyku
      10 lipca 2014

      Ja nie smaruję, ze składników wytopi się wystarczająca ilość sosu 🙂

  3. Ania
    10 lipca 2014

    mniam 🙂 ta zapiekanka ma wszystko, co lubie:)

  4. marcela
    10 lipca 2014

    mmmm… ! Uwielbiam takie połączenie smaków! Pozdrawiam!! ( mam nadzieję, że komentarz się nie zdubluje, bo coś mi się zawiesiło podczas dodawania poprzedniego)

  5. Ladylaura
    10 lipca 2014

    Fajne ,ja znam trochę inny sposób ,ale z marchewką na górze.

  6. Królowa Karo
    10 lipca 2014

    Rzeczywiście wygląda fajnie. Muszę spróbować.

  7. Salvador Dali
    10 lipca 2014

    uwielbiam zapiekanki makaronowe 🙂 Dobre na czyszczenie lodówki, ale dobre też na szybki i pełen smaków obiad 🙂

  8. mojamalakuchnia.wordpress.com
    10 lipca 2014

    mniam, uwielbiam takie zapiekanki : )

  9. czarodziejka smaków
    10 lipca 2014

    wygląda apetycznie, aż chce się ją zjeść 🙂

  10. Natalia – Poezja Smaku
    11 lipca 2014

    Świetna, ja w podobny sposób robię schab 🙂

  11. Magda C.
    11 lipca 2014

    Smakowicie wygląda ta zapiekanka 🙂

  12. anelise
    11 lipca 2014

    Wygląda przepysznie! 😀 Może uda mi się taką zapiekanką zaskoczyć chłopaka, który uważa, że skoro nie gotuje to znaczy że nie potrafię xD

    • napiecyku
      11 lipca 2014

      Witam na blogu. Pozdrawiam 🙂

  13. wenus-lifestyle
    11 lipca 2014

    Mniam, prawdziwe pyszności <3

  14. onehappylifeblog
    11 lipca 2014

    Tak jeszcze kurczaka nie robilam, musze sprobowac

  15. Najdzela
    11 lipca 2014

    Zjadłabym sobie taką zapiekankę 🙂 Mniam…

  16. Konczi i Szpileczka
    11 lipca 2014

    Często ostatnio do Ciebie trafiam, ale takim pysznościom nie można się oprzeć!

  17. Dieta moja pasja.
    11 lipca 2014

    Łał ale pyszności 🙂

  18. Ania P
    12 lipca 2014

    Zjadłabym z chęcią, to moje smaki 🙂

  19. Maszka
    12 lipca 2014

    Ojjjj…. wygląda obłędnie ! Pozdrawiam – M.

  20. Jolanta Strażyc
    13 lipca 2014

    Świetny przepis, muszę koniecznie wypróbować 🙂

  21. Gaja
    14 lipca 2014

    O, coś nowego! Nigdy nie używałam majonezu do zapiekania 🙂

  22. Ada
    9 czerwca 2015

    na ile osób przepis?

    • napiecyku
      9 czerwca 2015

      5- 6 osób 🙂

  23. Lidia
    4 grudnia 2015

    A co z tym majonezem ? Dać na ser czy wymieszać z nim ? Dziękuje

    • napiecyku
      4 grudnia 2015

      Kolejno na pieczarki, daję równomiernie majonez, a na koniec ser starty na tarce 🙂

Leave a Reply

 

 

 

Back to top
mobile desktop