7 komentarzy

  1. Magdalena
    15 maja 2017

    pycha 🙂

  2. Megly
    16 maja 2017

    Bardzo lubię jogurty na wszelkie sposoby.
    Ten przepis bardzo mi się podoba. Z chęcią bym zjadła. Domowego jogurtu jeszcze nie robiłam.
    Pozdrawiam 🙂

  3. Kobieta po 30
    16 maja 2017

    wygląda cudnie. na mleku roślinnym jeszcze nie jadłam 🙂

  4. Gotowanie to proste !
    17 maja 2017

    Zaciekawił mnie ten jogurt 🙂

  5. Angelika i Monika (Candy Pandas)
    19 maja 2017

    Zacne jogurciki 🙂 Kiedyś polowałyśmy na takie bakterie ale nie były one zbytnio dostępne. Dobrze wiedzieć gdzie je znaleźć na przyszłość 🙂

  6. Anna
    24 lipca 2017

    A po co żelatyna/ agar do jogurtu kokosowego?

    • napiecyku
      26 lipca 2017

      Nie jest niezbędna, bez niej jogurt ma pitną konsystencję.

Leave a Reply

 

 

 

Back to top
mobile desktop